Telefonnummer
av diamanter

Forfremmelse med diamant

485 00 000

Diamant Nummer

Hvorfor velge ett nummer av diamant?

Hukommelse
Hukommelse

Har en potensiell kunde sett bedriftens reklame, og ønsker å ta kontakt ved en senere anledning - vil et diamantnummer øke muligheten for at kunden tar kontakt med akkurat deres bedrift.

Fremhevelse
Fremhevelse

Markedsføring med ett diamantnummer skiller seg fra konkurrentene og hever bedriftens profesjonalitet som kan øke omsetningen. Telefonen er fremdeles det største leddet mellom bedriften og kunden, hev din bedriften.

Utvidelse
Utvidelse

Bedriftens telefonnummer er som regel ofte å finne overalt, visittkort, nettsider, profileringer eller reklame. Har du ett diamantnummer vil det hjelpe bedriften med å vokse. Ett diamantnummer er en engangsinvestering for bedriften.

Ett diamantnummer passer hvem som helst, men er mest rettet mot forretningsfolk og foretak. For noen kan det være en stor investering, men det er et viktig verktøy og en flott måte å skillse seg ut på i et stort kompetitivt marked - heldigvis er det er kun ett engangsbeløp.

VÅR STØRSTE DIAMOND

485 00 000

Ikke gå glipp av innkommende diamanter!

Vi får stadig inn telefonnummer av diamanter. Legg igjen din e-postadresse og vi vil sende deg varsel på nyhetene som kommer inn til oss! Husk at flere enn deg kan sitte og vente på det rette nummeret før dem slår til - vær en av dem som holdes oppdatert!

Klar for en forfremmelse?

Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på, står klar til å kjøpe ett diamant av oss - eller ønsker at vi skal selge ditt diamantnummer.

220 20 220 (to, tjue, tjue, to, tjue)

post@diamantnummer.no

Åpningstider Mandag - Fredag 10:00 - 15:00